Sunday, September 6, 2009

MINGGU KERANG@MKsalam..

rasanya masih belum terlambat untuk saya, mewakili seluruh ahli produksi REDAKSI mengucapkan selamat menyambut Hari Kemerdekaan yang ke-52.

seperti tahun-tahun sebelumnya, KKTB masih lagi mengekalkan tradisi dengan mengadakan satu projek iaitu MiNGGU KEMERDEKAAN (MK). bezanya pada tahun ini, MK telah jatuh dalam bulan puasa. sehubungan dengan, itu semua aktiviti telah dirombak.

untuk pengetahuan semua, kali ini MK muncul dengan satu lagi idea yang bakal menempatkan KKTB dalam The Malaysia Book Of Record dengan menghasilkan logo 1MALAYSIA terpanjang dengan menggunakan kulit kerang.

pada masa ini, semua ahli pr0jek MK dan juga penghuni KKTB sama-sama bertungkus-lumus untuk merealisasikan impian tersebut. kata orang, berat sama dipikul, ringan sama dijinjing. sehubungan dengan itu, marilah kita sama-sama menghulurkan bantuan supaya kerja-kerja menyiapkan l0g0 tersebut siap tepat pada masanya.

sebelum mengakhiri post ini, ingin saya sampaikan kata-kata dari pengarah projek minggu kemerdekaan KKTB, saudara Amalul, 'Hargailah apa yang kita ada, jgn calitkan kedamaian dengan sengketa'.

sekian...

jumpa lagi pada masa akan datang..

No comments:

Post a Comment